Paradajky plnené tuniakom

2004-08-15

Ingrediencie

  • 8 väčších paradajok, soľ, mleté čierne korenie, olej, 100 g tuniaka v oleji, 6 natvrdo uvarených vajec, 100 g majonézy, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Paradajky umyjeme a odrežeme im klobúčik. Vnútrajšok vydlabeme lyžičkou, osolíme, okoreníme a pokvapkáme olejom. Mäso z tuniaka pokrájame na malé kocky, pridáme na kocky pokrájané, na tvrdo uvarené, vajcia, nadrobno posekanú petržlenovú vňať a všetko dobre premiešame s majonézou. Paradajky naplníme pripravenou masou a prikryjeme zrezaným klobúčikom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 756
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

757

Podobné recepty:
  • Syrová roláda

    Syrová roláda

  • Chalupárske koláčiky

    Chalupárske koláčiky

  • Karolov šalát

    Karolov šalát

kuk