Dusené filé s hubovou omáčkou

2018-01-08

Popis

Dusené filé s hubovou omáčkou

Ingrediencie

  • 600 g rybieho filé
  • 3 lyžica oleja
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • tri lyžice pokrájaných húb
  • 1 ks cibuľu
  • 2 dl kyslej smotany
  • 1 lyžica posekanej petržlenovej vňate
  • 1 ks citrón
  • 1 lyžica cukru
  • maslo

Postup

Krok 1

Filé umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Na oleji filé opečieme z oboch strán. Prikryjeme a dusíme asi 10 minút. Filé vyberieme a odložíme na teplé miesto. Vo výpeku osmažíme pokrájanú cibuľu a huby, posolíme a podusíme. Primiešame smotanu, kúsok masla, petržlenovú vňať, dochutíme cukrom a citrónovou šťavou. Filé vložíme do omáčky, prehrejeme a podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 855
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

856

Podobné recepty:
  • Losos zapečený s mandľami

    Losos zapečený s mandľami

  • Zapekaná fazuľka

    Zapekaná fazuľka

  • Zeleninový mišmaš

    Zeleninový mišmaš

kuk