Bedľa jedlá na cesnakovej hrianke

2015-12-03

Popis

Jedlo na desiatu alebo olovrant pre milovníkov húb. Pripravte si bedľu na voňavej cesnakovej hrianke.

Ingrediencie

  • 4 hlávka bedle jedlej
  • olej
  • 4 ks hrianky
  • 4 strúčik cesnaku
  • soľ

Postup

Krok 1

Hlavičku bedle umyjeme, necháme 2 až 3 minúty postáť a opražíme ju z oboch strán na oleji do ružova.

Krok 2

Pripravíme si hrianky, ktoré potrieme prelisovaným cesnakom zmiešaným so soľou a na hrianku položíme opražené hlavičku bedle.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 812
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

813

Podobné recepty:
  • Tvarohovo makový koláč

    Tvarohovo makový koláč

  • Špirálový tofu šalát

    Špirálový tofu šalát

  • Uhorky plnené tuniakom

    Uhorky plnené tuniakom

kuk