Zemiaky na kyslo s hubami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g zemiakov, 200 g húb, masť, 1 väčšiu cibuľu, 2 lyžice hladkej múky, 2.5 dl kyslej smotany, soľ, rascu, mleté čierne korenie, ocot, cukor.

Postup

Krok 1

Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme očistené, na kúsky pokrájané huby, soľ, rascu, korenie, premiešame, prikryjeme a dusíme. Ak treba, podlievame horúcou vodou. Očistené zemiaky pokrájame na kúsky a pridáme k uduseným hubám. Zalejeme vodou a varíme do mäkka. V smotane rozmiešame múku, prilejeme k zemiakom a za stáleho miešania chvíľu varíme. Omáčku dochutíme soľou, octom a cukrom. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1453
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1454

Podobné recepty:
  • Halászlé podľa pána Krónera

    Halászlé podľa pána Krónera

  • Kurča s ananásom

    Kurča s ananásom

  • Šalát z morčacieho mäsa

    Šalát z morčacieho mäsa

kuk