Hubové oškvarky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 400 g húb (kozáky, hríby, plávky - tvrdšie huby), tuk na vyprážanie, soľ.

Postup

Krok 1

Huby očistíme a nakrájame na silnejšie plátky. V horúcom tuku ich pražíme, až kým nebudú chrumkavé. Vyberieme ich z tuku, osolíme a podávame s chlebom a so zeleninovým šalátom. Ešte horúce huby môžeme premiešať s prelisovaným cesnakom rozotreným so soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1462
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1463

Podobné recepty:
  • Šípková omáčka

    Šípková omáčka

  • Jahodovo rebarborový koláč

    Jahodovo rebarborový koláč

  • Bravčové závitky s kapustou

    Bravčové závitky s kapustou

kuk