Baklažánová nátierka IV
2015-11-26- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Kombinované nátierky
Popis
Rýchla nátierka napríklad na raňajky alebo desiatu. Baklažánová nátierka naštartuje Váš deň zdravo a chutne.
Ingrediencie
- 2 ks baklažány
- cesnak
- soľ
- čierne korenie
- zeleninovú koreniacu zmes
- 2 ks vajcia
- olej na výrobu majonézy
Postup
Krok 1
Baklažán opečieme zo všetkých strán. Ošúpeme, a necháme asi pol hodinu postáť, aby pustil prebytočnú šťavu. Potom baklažán pokrájame, nasekáme, na čo najmenšie kúsočky a zmiešame už z vopred pripravenou majonézou z vajec a oleja. Pridáme soľ, korenie podľa chuti a veľa cesnaku podľa chuti.
Krok 2
Do nátierky môžeme pridať aj horčicu.