Baklažánová nátierka IV

2015-11-26

Popis

Rýchla nátierka napríklad na raňajky alebo desiatu. Baklažánová nátierka naštartuje Váš deň zdravo a chutne.

Ingrediencie

  • 2 ks baklažány
  • cesnak
  • soľ
  • čierne korenie
  • zeleninovú koreniacu zmes
  • 2 ks vajcia
  • olej na výrobu majonézy

Postup

Krok 1

Baklažán opečieme zo všetkých strán. Ošúpeme, a necháme asi pol hodinu postáť, aby pustil prebytočnú šťavu. Potom baklažán pokrájame, nasekáme, na čo najmenšie kúsočky a zmiešame už z vopred pripravenou majonézou z vajec a oleja. Pridáme soľ, korenie podľa chuti a veľa cesnaku podľa chuti.

Krok 2

Do nátierky môžeme pridať aj horčicu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 762
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

763

Podobné recepty:
  • Šampiňóny v slaninovom kabátiku

    Šampiňóny v slaninovom kabátiku

  • Banány so šunkou

    Banány so šunkou

  • Klobása s medom

    Klobása s medom

kuk