Aivar

2016-04-28

Ingrediencie

  • 1 kg červenej mäsitej očistenej papriky
  • 1 kg cibuľu
  • 1 cesnaku
  • 1 ks väčšiu mäsitú paradajku
  • 2 lyžica cukru
  • 1 lyžica soli
  • 2 lyžica octu
  • 2 lyžica olivového oleja
  • prípadne feferón

Postup

Krok 1

Očistenú papriku, cibuľu, cesnak, paradajku zomelieme na mlynčeku na mäso a dáme variť spolu s cukrom, soľou, octom a olejom. Varíme 1 až 1,5 hodiny. Horúcou masou plníme poháre, ktoré uzatvoríme a sterilizujeme 10 minút pri 100 stupňoch Celzia.

Krok 2

Poháre necháme vychladnúť vo vode, v ktorej sme ich sterilizovali.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 623
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

624

Podobné recepty:
  • Papriky pre kuchárov amatérov

    Papriky pre kuchárov amatérov

  • Bylinková nátierka

    Bylinková nátierka

  • Zeleninové zemiačiky

    Zeleninové zemiačiky