Papriková nátierka II

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg červenej papriky, 1 kg paradajok, 0,5 kg cibule, 5 feferónov, 2 dl oleja, 8 lyžíc cukru, 1,5 dl octu, soľ.

Postup

Krok 1

Očistenú papriku, paradajky, cibuľu a feferóny pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme variť. Prilejeme olej, ocot, pridáme cukor a soľ a varíme 1,5 hodiny. Ešte horúcu nalejeme do pohárov, uzatvoríme a zabalíme do deky. Po úplnom vychladnutí odložíme na chladné miesto.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 528
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

529

Podobné recepty:
  • Vyprážaný zeler

    Vyprážaný zeler

  • Karboše

    Karboše

  • Sicílska ryža

    Sicílska ryža