Nátierka z červenej papriky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 kg červenej papriky, 1 kg cibule, 50 g cesnaku, 0,5 l oleja, 4 dl octu, 200 g cukru, 1 lyžicu soli.

Postup

Krok 1

Očistenú papriku, cibuľu a cesnak pomelieme a dáme variť. Pridáme olej, ocot, cukor a soľ a varíme asi 30 minút. Zmes dáme do pohárov, uzatvoríme ich a sterilizujeme 20 minút pri teplote 80 stupňov Celzia. Nátierka sa hodí na maslový chlieb.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 620
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

621

Podobné recepty:
  • Silvestrovský hermelín

    Silvestrovský hermelín

  • Srbská omeleta

    Srbská omeleta

  • Morčacie stehná v kečupe

    Morčacie stehná v kečupe

kuk