Tukožravá polievka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 hlávku kapusty, 6 cibúľ, 2 čerstvé papriky, 6 mrkiev, 4 až 5 rajčín, 1 zväzok dužinatej zelerovej vňate, 1 kocku zeleninového bujónu.

Postup

Krok 1

Zeleninu nakrájame na kocky (malé), zalejeme vodou, osolíme, podľa chuti okoreníme karí korením a petržlenovou vňaťou. Varíme 10 minút prudko, potom na miernom ohni dovaríme, aby bola zelenina mäkká. Túto polievku môžete jesť kedykoľvek a akékoľvek množstvo, nakoľko tanier polievky obsahuje iba 34 kalórii.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1383
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1384

Podobné recepty:
  • Hŕstková polievka (hrach, šošovica, cícer, fazuľa, pohánka)

    Hŕstková polievka (hrach, šošovica, cícer, fazuľa, pohánka)

  • Hŕstková polievka

    Hŕstková polievka

  • Špenátová polievka

    Špenátová polievka

kuk