Slivkovo hruškový kompót

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Hrušky, slivky, na 1 liter vody 300 g cukru, kyselinu citrónovú.

Postup

Krok 1

Hrušky rozpolíme, vyberieme jadrovník a vložíme do vody s kyselinou citrónovou. Slivky rozpolíme a vykôstkujeme. Dve polovice slivky stlačíme medi dve polovice hrušky (na miesto jadrovníka) a takto poukladáme do pohárov. Zalejeme cukrovou vodou, uzatvoríme a sterilizujeme 30 minút pri 90 stupňoch Celzia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 891
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

892

Podobné recepty:
  • Zemiaková kaša - fučka

    Zemiaková kaša - fučka

  • Špenátové rezance

    Špenátové rezance

  • Švédske mäsové guľky

    Švédske mäsové guľky

kuk