Gulášová polievka z mletého mäsa

2004-09-13

Ingrediencie

  • Mleté mäso (ľubovoľné, hovädzie, bravčové, kuracie), 1 väčšiu cibuľu, olej, mletú červenú papriku, zemiaky, lečo.

Postup

Krok 1

Cibuľu pokrájanú nadrobno speníme na oleji. Pridáme pomleté mäso, premiešame a spolu opražíme. Pridáme mletú červenú papriku, premiešame a podlejeme vodou. Krátko podusíme, doplníme vodu, pridáme na kocky pokrájané zemiaky a varíme pokým nezmäknú. Do hotovej polievky môžeme nahádzať i halušky. Nakoniec pridáme lečo a prehrejeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1114
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1115

Podobné recepty:
  • Zapečené kuracie prsia

    Zapečené kuracie prsia

  • Bratislavské pliecko

    Bratislavské pliecko

  • Omáčka na špagety z tofu

    Omáčka na špagety z tofu

kuk