Rezne z mletého bravčového mäsa

2004-09-13

Ingrediencie

  • 500 g mletého bravčového mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 150 g tvrdého syra, 2 lyžice horčice, 2 lyžice majolky, 2 vajcia, múku, strúhanku.

Postup

Krok 1

Trikrát zomleté mäso dobre vymiešame so soľou, korením, vajcom, postrúhaným syrom, horčicou, majolkou. Necháme odstáť. Z mäsovej zmesi tvarujeme placky, ktoré obalíme v múke, rozšľahanom vajci a strúhanke. Vyprážame v horúcom tuku. Podávame so zemiakovou kašou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 873
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

874

Podobné recepty:
  • Kura pre lenivých

    Kura pre lenivých

  • Rožky zo zemiakového cesta

    Rožky zo zemiakového cesta

  • Špagety s nivou

    Špagety s nivou

kuk