Francúzka pečeňová pochúťka

2018-02-15

Popis

Francúzka pečeňová pochúťka

Ingrediencie

  • 1 ks cibuľa
  • 30 g masti
  • 150 g teľacej alebo bravčovej pečene
  • 4 ks menšie šampiňóny
  • 4 ks vajcia
  • zelená petržlenová vňať
  • 4 ks menšie krajce chleba
  • 1 ks rajčiak
  • soľ

Postup

Krok 1

Cibuľu pokrájanú nadrobno opražíme na masti, pridáme rozotrenú pečeň a šampiňóny pokrájané na malé plátky. Všetko spolu opražíme a krátko podusíme. Potom pridáme rozšľahané vajcia, zelenú petržlenovú vňať posekanú nadrobno a za občasného miešania necháme stuhnúť. Chlieb opečieme z obidvoch strán, natrieme pripravenou pochúťkou, ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou, plátkami rajčiaka a podľa chuti osolíme. Podávame horúce. Namiesto bravčovej alebo teľacej pečene môžeme do predjedla dať pokrájané údené mäso alebo šunku. V takomto prípade pridáme aj 1lyžicu sterilizovaného zeleného hrášku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1048
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1049

Podobné recepty:
  • Marinované bravčové rebierka

    Marinované bravčové rebierka

  • Mäsové guľky s perkeltovou omáčkou

    Mäsové guľky s perkeltovou omáčkou

  • Bravčové s orechmi (Pozdrav z katovne)

    Bravčové s orechmi (Pozdrav z katovne)

kuk