Zeleninový mišmaš

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 väčší karfiol, feferóny, papriku (červenú kapiu), baranie rohy, cibuľu, malé uhorky, malé cibule, patizón, cukinu, sterilizovaný hrášok, cviklu, vrecúško zeleninového nakladača, 2 dl cukru.

Postup

Krok 1

Karfiol povaríme 2 minúty v osolenej vode. Po odkvapkaní karfiol rozoberieme na ružičky, ktoré ukladáme do pohárov. Medzi ružičky vkladáme feferóny, papriku, alebo baranie rohy, plátky cibule, malé uhorky, malé cibule, pokrájaný patizón, pokrájanú cukinu, sterilizovaný hrášok, prípadne uvarenú cviklu pokrájanú na kocky (pozor, sfarbí karfiol i nálev na červeno). Zmes zalejeme nálevom pripraveným podľa návodu na vrecúšku zeleninového nakladača, ale pridáme aj cukor. Uzatvorené poháre sterilizujeme 30 minút pri teplote 80 stupňov Celzia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 802
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

803

Podobné recepty:
  • Papája plnená mangom a kivi

    Papája plnená mangom a kivi

  • Omamin nákyp

    Omamin nákyp

  • Jablkový dezert s džemom

    Jablkový dezert s džemom

kuk