Zeleninový mišmaš

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 väčší karfiol, feferóny, papriku (červenú kapiu), baranie rohy, cibuľu, malé uhorky, malé cibule, patizón, cukinu, sterilizovaný hrášok, cviklu, vrecúško zeleninového nakladača, 2 dl cukru.

Postup

Krok 1

Karfiol povaríme 2 minúty v osolenej vode. Po odkvapkaní karfiol rozoberieme na ružičky, ktoré ukladáme do pohárov. Medzi ružičky vkladáme feferóny, papriku, alebo baranie rohy, plátky cibule, malé uhorky, malé cibule, pokrájaný patizón, pokrájanú cukinu, sterilizovaný hrášok, prípadne uvarenú cviklu pokrájanú na kocky (pozor, sfarbí karfiol i nálev na červeno). Zmes zalejeme nálevom pripraveným podľa návodu na vrecúšku zeleninového nakladača, ale pridáme aj cukor. Uzatvorené poháre sterilizujeme 30 minút pri teplote 80 stupňov Celzia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 936
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

937

Podobné recepty:
  • Pikantná šošovica

    Pikantná šošovica

  • Jarná zelenina s cestovinou

    Jarná zelenina s cestovinou

  • Normandská omáčka

    Normandská omáčka

kuk