Papriková nátierka na hrianky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 kg očistenej červenej papriky, 10 očistených feferónov, 30 g cesnaku, 1 dl oleja, 1 dl octu, 2 lyžice cukru, 1 lyžicu soli.

Postup

Krok 1

Zeleninu pokrájame nadrobno a povaríme asi 30 minút. Rozmixujeme, pridáme olej, ocot, cukor, soľ. Krátko povaríme, dáme do fliaš a sterilizujeme 15 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 798
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

799

Podobné recepty:
  • Parená knedľa

    Parená knedľa

  • Chrenová majonéza

    Chrenová majonéza

  • Kuracie stehná na zelenine

    Kuracie stehná na zelenine

kuk