Zelenina v soli

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg mrkvy, 0,5 kg petržlenu, 0,5 rajčín, 0,5 kg kapusty, 0,5 kg karfiolu, 250 g zeleru, 250 g kalerábu, 250 g kelu, 250 g cibule, 250 g zelenej papriky, 1 hrsť posekanej petržlenovej vňate, 1 hrsť posekanej zelerovej vňate, 1 kg soli.

Postup

Krok 1

Zeleninu zomelieme, primiešame vňate, soľ a zmesou naplníme poháre. Môžeme sterilizovať. Používame ako dochucovadlo rôznych jedál, ako náhradu sušenej zeleninovej koreniacej zmesi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 800
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

801

Podobné recepty:
  • Cesnačka

    Cesnačka

  • Kurča s hroznovou plnkou

    Kurča s hroznovou plnkou

  • Tirolské šúľance

    Tirolské šúľance

kuk