Baklažán s cestovinou

2015-11-26

Popis

Jednoduché jedlo pripravené za bleskový čas. Baklažán s cestovinou môžete nahradiť aj cuketou.

Ingrediencie

  • 1 ks baklažán
  • soľ
  • olivový olej
  • 2 strúčik cesnaku
  • čerstvý alebo sušený rozmarín

Postup

Krok 1

Ošúpaný baklažán pokrájame na plátky, ak sú veľké poprekrajujeme ich, osolíme. Po 15 minútach opláchneme studenou vodou a poutierame do sucha. Na olivovom oleji speníme nadrobno pokrájaný cesnak, pridáme plátky baklažánu, čerstvý, alebo sušený rozmarín a opečieme do zlatista.

Krok 2

Podávame na uvarených cestovinách. Namiesto baklažánu môžeme použiť cuketu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 506
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

507

Podobné recepty:
  • Štipľavá oškvarková nátierka

    Štipľavá oškvarková nátierka

  • Nátierka z hydinovej pečene a olív

    Nátierka z hydinovej pečene a olív

  • Hroznová desiata

    Hroznová desiata