Zeleninová nátierka

2004-09-29

Ingrediencie

  • 1 menší kaleráb, 2 väčšie mrkvy, 2 jablká, soľ, mleté čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku, 100 g majonézy, 2 lyžice smotany.

Postup

Krok 1

Kaleráb a mrkvu očistíme a dáme do osolenej vriacej vody. Uvaríme do mäkka. Po vychladnutí postrúhame na jemnom strúhadle. Cesnak rozotrieme so soľou. Jablká ošúpeme a postrúhame na hrubšom strúhadle. Majonézu vymiešame so smotanou, dochutíme citrónovou šťavou a cesnakom rozotreným so soľou. K majonéze pridáme postrúhané suroviny a dobre vymiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 739
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

740

Podobné recepty:
  • Citrusový šalát s jogurtom

    Citrusový šalát s jogurtom

  • Mangový koktail

    Mangový koktail

  • Osviežujúci kávový koktail

    Osviežujúci kávový koktail

kuk