Hroznové rezy

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 230 g múky (zmes hladkej a polohrubej), 150 g masla, 60 g práškového cukru, 3 žĺtky, 100 g pomletých orechov, 100 g práškového cukru, hrozno, sneh z troch bielok, 150 g práškového cukru.

Postup

Krok 1

Z preosiatej múky, masla, 60 g práškového cukru a žĺtkov vypracujeme cesto, ktoré necháme 1 hodinu odpočinúť na chladnom mieste. Cesto vyvaľkáme, prenesieme na plech, posypeme bobuľami hrozna, zomletými orechmi, cukrom (100 g) a dáme piecť. Pred dopečením navrstvíme na hrozno sneh z bielok a cukru. Dopečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 445
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

446

Podobné recepty:
  • Kapusta s chlpatými knedľami

    Kapusta s chlpatými knedľami

  • Vianočné koláčiky

    Vianočné koláčiky

  • Baklažány plnené syrovou penou

    Baklažány plnené syrovou penou