Hroznové rezy

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 230 g múky (zmes hladkej a polohrubej), 150 g masla, 60 g práškového cukru, 3 žĺtky, 100 g pomletých orechov, 100 g práškového cukru, hrozno, sneh z troch bielok, 150 g práškového cukru.

Postup

Krok 1

Z preosiatej múky, masla, 60 g práškového cukru a žĺtkov vypracujeme cesto, ktoré necháme 1 hodinu odpočinúť na chladnom mieste. Cesto vyvaľkáme, prenesieme na plech, posypeme bobuľami hrozna, zomletými orechmi, cukrom (100 g) a dáme piecť. Pred dopečením navrstvíme na hrozno sneh z bielok a cukru. Dopečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 655
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

656

Podobné recepty:
  • Jablkový závin

    Jablkový závin

  • Karfiol s mäsovými taštičkami

    Karfiol s mäsovými taštičkami

  • Koktail ‚Dravec‘

    Koktail ‚Dravec‘