Kurča s hroznovou plnkou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kurča, soľ, mleté čierne korenie, 2 krajce hriankového chleba, tuk, 125 g na rezance nakrájanej šunky, 250 g bobúľ hrozna, sherry, 4 plátky slaniny, 15 g hladkej múky.

Postup

Krok 1

Kurča osolíme a okoreníme. Na kocky pokrájaný chlieb opečieme na oleji, zmiešame s polovicou pokrájanej šunky, 50 g bobúľ hrozna prekrojenými na polovice, ochutíme soľou, mletým čiernym korením, sherry. Hmotou naplníme kurča, obložíme slaninou a upečieme. Po upečení kurča držíme v teple. Vo výpeku podusíme zvyšok hrozna, šunky a pokrájanú slaninu. Zmes vylejeme na kurča a pečieme ešte 5 až 10 minút. Podávame so šampiňónmi a kroketami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 435
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

436

Podobné recepty:
  • Cibuľové koláčiky

    Cibuľové koláčiky

  • Nátierka tety Záborskej

    Nátierka tety Záborskej

  • Plnené hurmi - kaki

    Plnené hurmi - kaki