Hrozno v mede

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 kg zdravého hrozna, 2,5 dl 4% octu, 1 kg medu, niekoľko klinčekov, 1/2 lyžičky mletej škorice.

Postup

Krok 1

Umyté, osušené hrozno dáme do kameninovej nádoby. 4%-ný ocot dáme variť s medom, klinčekmi a škoricou. Z povrchu stále zberáme a odstraňujeme penu. Horúcim medom zalejeme hrozno a nádobu dobre zaviažeme dvojitým celofánom lebo pergamenom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 739
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

740

Podobné recepty:
  • Polievka z tofu a ovsených vločiek

    Polievka z tofu a ovsených vločiek

  • Zemiakový nákyp s tvarohom

    Zemiakový nákyp s tvarohom

  • Rukolový šalát

    Rukolový šalát

kuk