Kapustníky III

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g polohrubej múky, 1/2 lyžičky soli, 30 g droždia, 2,2 dl vlažnej vody. Plnka: 500 g kyslej kapustu, 2 uvarené zemiaky, 120 g prerastenej slaniny, 120 g klobásy, cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, majorán.

Postup

Krok 1

Múku premiešame so soľou, pridáme droždie, vodu a vypracujeme tuhšie cesto. Necháme vykysnúť. Zemiaky prelisujeme, zmiešame s kapustou, pridáme nadrobno pokrájanú a opraženú na cibuli slaninu, klobásu. Osolíme, ochutíme a dobre premiešame. Cesto na pomúčenej doske rozvaľkáme na hrúbku 5 mm, pokrájame na štvorce, na každý dáme za lyžičku plnky a vytvarujeme bochníčky. Vypražíme ich vo väčšom množstve tuku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 840
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

841

Podobné recepty:
  • Čokoládový zákusok s arašidovým krémom

    Čokoládový zákusok s arašidovým krémom

  • Lokše plnené bryndzou a oškvarkami

    Lokše plnené bryndzou a oškvarkami

  • Rebarborovo jahodová marmeláda

    Rebarborovo jahodová marmeláda

kuk