Horčica z kapusty

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g červenej kapusty, 500 g rajčiakov, 2 väčšie cibule, 6 paprík, 5 feferónov, 150 g cukru, 2 lyžičky horčicových semienok, 1 lyžicu soli, 2,5 dl octu.

Postup

Krok 1

Kapustu, rajčiaky, cibuľu, papriku a feferóny pokrájame na menšie kusy a zomelieme. Pridáme cukor, horčicové semienka, soľ a povaríme asi 20 minút. Nakoniec primiešame ocot a ešte 5 minút varíme. Zmesou naplníme nahriate poháre, uzatvoríme ich a sterilizujeme 15 minút, pri teplote 85 stupňov Celzia. Podávame na hriankach so šunkou a syrom, alebo ňou ozdobíme studené misy.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 893
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

894

Podobné recepty:
  • Zemiaková torta

    Zemiaková torta

  • Cuketovo cestovinový šalát s jablkami

    Cuketovo cestovinový šalát s jablkami

  • Rýchle, pečené jednohubky

    Rýchle, pečené jednohubky

kuk