Nákyp z ružičkového kelu

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g ružičkového kelu, kúsok údeného mäsa, 1 lyžicu strúhanky, šľahačkovú smotanu, 2 vajcia, soľ, petržlenovú vňať, strúhanku, postrúhaný syr.

Postup

Krok 1

Kel uvaríme, scedíme a necháme odkvapkať. Mäso nadrobno pokrájame, alebo zomelieme. Strúhanku na sucho opražíme. Kel dáme na vymastený a strúhankou vysypaný pekáč, posypeme mäsom a strúhankou. V smotane vymiešame vajcia, zalejeme kel, posypeme strúhaným syrom a zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 607
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

608

Podobné recepty:
  • Restované teľacie mäso

    Restované teľacie mäso

  • Dusené filé s hubovou omáčkou

    Dusené filé s hubovou omáčkou

  • Perníkový koláč s jablkami a kakaom

    Perníkový koláč s jablkami a kakaom

kuk