Krvavá kapusta

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 kg kapusty, 2 kg predvarenej cvikle, 1 kg cibule, 500 g chrenu. Nálev: 1,5 l vody, 0,5 l octu, fenikel, 200 g cukru, 20 g rasce, 1 vrecúško zeleninového nakladača.

Postup

Krok 1

Kapustu najemno pokrájame, očistenú cviklu postrúhame, cibuľu pokrájame na mesiačiky. Všetky suroviny (okrem chrenu) zmiešame. Zalejeme horúcim nálevom a necháme stáť do druhého dňa. Na druhý deň pridáme postrúhaný chren, premiešame, natlačíme do pohárov a sterilizujeme asi 10 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1173
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1174

Podobné recepty:
  • Orechové buchty

    Orechové buchty

  • Aníz (bedrovník anízový)

    Aníz (bedrovník anízový)

  • Mäsovo ovsené placky

    Mäsovo ovsené placky

kuk