Vyprážaný kel

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 hlávky kelu, trošku zeleninovej koreniacej zmesi, 150 g tuku, soľ, 1 dl mlieka, 100 g hrubej múky, 2 vajcia, soľ.

Postup

Krok 1

Hlávky kelu zbavíme zvädnutých listov, umyjeme a rozkrojíme na štvrtiny. Vložíme ich do vriacej osolenej vody, chvíľku povaríme, vyberieme a necháme odkvapkať. Vychladnutý kel osolíme, posypeme zeleninovou koreniacou zmesou. Z mlieka, múky a vajec si pripravíme cesto, do ktorého namáčame pripravené kelové listy a vypražíme ich na tuku. Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 893
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

894

Podobné recepty:
  • Špargľa so zelenou omáčkou

    Špargľa so zelenou omáčkou

  • Treska s ovocím

    Treska s ovocím

  • Kelový koláč

    Kelový koláč

kuk