Kelová nátierka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 150 g rastlinného margarínu, 200 g kelu, 1 cibuľu, 1 balenie droždia, 2 vajcia, 2 strúčiky cesnaku, soľ.

Postup

Krok 1

Na tretine tuku osmažíme najemno pokrájaný kel. Na druhej panvici speníme na tuku nadrobno pokrájanú cibuľu, droždie a pridáme vajcia. Po vychladnutí kel a vajcia spolu rozmixujeme. Zmiešame so zvyškom margarínu. Primiešame aj prelisovaný cesnak a ochutíme soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 562
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

563

Podobné recepty:
  • Nátierka z krabieho mäsa

    Nátierka z krabieho mäsa

  • Špekáčiky pečené s kečupom a pivom

    Špekáčiky pečené s kečupom a pivom

  • Protichrípkový šalát

    Protichrípkový šalát