Šošovica na taliansky spôsob

2016-04-20

Ingrediencie

  • 3 šálky uvarenej šošovice, soľ, 2 lyžice masla, veľkú konzervu rajčinového pretlaku, šálku postrúhaného syra, 5 strúčikov cesnaku, 1/2 šálky vody, 4 lyžice oleja, kocku mäsového bujónu, uvarené špagety.

Postup

Krok 1

Pretlak zmiešame s vodou, rozdrobeným bujónom, olejom. Pridáme šošovicu a prelisovaný cesnak. Varíme asi 10 minút. Nakoniec pridáme maslo. Z uvarených špagiet vytvoríme na tanieri veniec, do stredu ktorého dáme šošovicu. Posypeme strúhaným syrom a ozdobíme pokrájanou petržlenovou vňaťou. Podľa potreby dosolíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(3 / 5)

3 1 642
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

643

Podobné recepty:
  • Sviečková z tofu

    Sviečková z tofu

  • Špagety s kuracím mäsom a bylinkami

    Špagety s kuracím mäsom a bylinkami

  • Kyslá horčicová omáčka

    Kyslá horčicová omáčka