Šošovica na taliansky spôsob

2016-04-20

Ingrediencie

  • 3 šálky uvarenej šošovice, soľ, 2 lyžice masla, veľkú konzervu rajčinového pretlaku, šálku postrúhaného syra, 5 strúčikov cesnaku, 1/2 šálky vody, 4 lyžice oleja, kocku mäsového bujónu, uvarené špagety.

Postup

Krok 1

Pretlak zmiešame s vodou, rozdrobeným bujónom, olejom. Pridáme šošovicu a prelisovaný cesnak. Varíme asi 10 minút. Nakoniec pridáme maslo. Z uvarených špagiet vytvoríme na tanieri veniec, do stredu ktorého dáme šošovicu. Posypeme strúhaným syrom a ozdobíme pokrájanou petržlenovou vňaťou. Podľa potreby dosolíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(3 / 5)

3 1 717
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

718

Podobné recepty:
  • Tvarohovo hroznová torta

    Tvarohovo hroznová torta

  • Špenátové placky

    Špenátové placky

  • Hovädzie filé na staroviedenský spôsob

    Hovädzie filé na staroviedenský spôsob