Fazuľový hrniec

2018-02-12

Popis

Fazuľový hrniec

Ingrediencie

  • 500 g fazule
  • údené mäso
  • 3 až 4 ks zemiaky
  • mletú červenú papriku
  • cibuľu
  • oregano
  • cesnak
  • prerastenú slaninu
  • rascu
  • 1 lyžica kečupu
  • soľ

Postup

Krok 1

Fazuľu namočíme na noc. Na druhý deň pridáme zemiaky a údené mäso. Nesolíme! Varíme v tej istej vode, pokým fazuľa nezmäkne. Mäso vyberieme, pokrájame na kocky, alebo oberieme z kostí a vrátime späť. V panvici opražíme slaninu pokrájanú na kocky, pridáme, rascu, cibuľu pokrájanú na drobno a roztretý cesnak. Neskôr pridáme oregano a kečup. Pridáme k fazuli, premiešame, povaríme a podľa potreby ochutíme soľou. Najlepšiu chuť má až na druhý deň.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 749
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

750

Podobné recepty:
  • Tekvicová marmeláda

    Tekvicová marmeláda

  • Koláč s tvarohovou plnkou

    Koláč s tvarohovou plnkou

  • Kapustnica s fazuľou a údeným mäsom

    Kapustnica s fazuľou a údeným mäsom