Morčacie rezne v alobale

2004-11-01

Ingrediencie

  • 4 rezne z morčacích pŕs, tuk, alobal, ananás z konzervy (kocky), posekané mandle, petržlenovú vňať, maslo.

Postup

Krok 1

Naklepané, osolené rezne opečieme na horúcom tuku, preložíme na alobal, posypeme ananásom, posekanými mandľami, petržlenovou vňaťou a kúskami masla. Zabalíme a pečieme 20 minút. Ako prílohu podávame uvarené zemiaky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 687
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

688

Podobné recepty:
  • Cestoviny Aglio Oglio

    Cestoviny Aglio Oglio

  • Bochníčky z enciánu

    Bochníčky z enciánu

  • Mäsovo fazuľová pochúťka

    Mäsovo fazuľová pochúťka

kuk