Bravčová roláda

2015-12-14

Ingrediencie

  • 1 kg bravčového bôčika
  • 1 ks konzervu nesladeného kondenzovaného mlieka
  • 3 ks vajcia
  • 200 g diétnej alebo šunkovej salámy
  • trochu kapiu
  • trochu petržlenovú vňať
  • trochu zeleninovú koreniacu zmes
  • trochu soľ.

Postup

Krok 1

Bôčik pomelieme, pridáme soľ, zeleninovú koreniacu zmes a kondenzované mlieko. Premiešame a necháme odstáť v chladničke po dobu asi 24 hodín. Mäso navrstvíme na alobal, na mäso navrstvíme praženicu z troch vajec, pokrájanú kapiu a vňať. Prikryjeme plátkami salámy, zvinieme a zabalíme do alobalu. Pečieme asi 1,5 hodiny, pričom roládu v alobale podlievame vodou. Podávame so zemiakovou kašou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 749
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

750

Podobné recepty:
  • Zapekaná bravčovina

    Zapekaná bravčovina

  • Tofu rezeň

    Tofu rezeň

  • Staročeské palacinky

    Staročeské palacinky

kuk