Mäsový závin s tvarohom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g bravčového mäsa (prípadne kuracieho), 1 cibuľu, 3 lyžice oleja, 120 g tvarohu, 1 vajce, 3 lyžice strúhanky, 2 strúčiky, mletú červenú papriku, horčicu, 1 lyžicu posekanej petržlenovej vňate, zelerovej vňate, pažítky, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Cibuľu pokrájame a speníme na oleji. Po vychladnutí pridáme tvaroh, vajce, strúhanku, mäso, prelisovaný cesnak, horčicu, korenie, soľ. Dobre premiešame. Potravinovú fóliu potrieme olejom a navrstvíme na ňu pripravenú masu – do tvaru obdĺžnika, s hrúbkou 1 cm. Nahusto posypeme bylinkami a pomocou fólie zvinieme. Zabalíme do alobalu a pečieme asi 30 minút pri teplote 220 stupňov Celzia. 10 minút pred dopečením alobal otvoríme a dopečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 559
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

560

Podobné recepty:
  • Strúhané rezy

    Strúhané rezy

  • Bravčové rebierka na fazuli

    Bravčové rebierka na fazuli

  • Papriky so syrovou plnkou

    Papriky so syrovou plnkou