Plnené mäsové guľky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g mletého mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 3 strúčiky cesnaku, 1/2 lyžičky drvenej rasce, vajce, 150 g párkov, strúhanku, olej, 3 červené cibule, kečup, hlávkový šalát.

Postup

Krok 1

Mäso osolíme, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak, rascu, vajce a dobre vymiešame. Párky pokrájame na kúsky asi 3 cm dlhé a každý zabalíme do mäsovej zmesi. Vytvarujeme guľky, ktoré obalíme v strúhanke. Guľky pomaly vyprážame vo väčšom množstve oleja. Vypražené necháme na mriežke odkvapkať. Umyté šalátové listy rozložíme na misu, na ne rozložíme guľky, pokvapkáme ich kečupom a posypeme pokrájanou cibuľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 498
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

499

Podobné recepty:
  • Špenátové omelety

    Špenátové omelety

  • Tvarohové tyčinky II

    Tvarohové tyčinky II

  • Pečené koleno so zeleninou

    Pečené koleno so zeleninou