Bravčovinky s cibuľou a horčicou na chlebe
2015-12-17- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Bravčové mäso , Mleté mäso
Ingrediencie
- 500 g bravčového pliecka alebo orezu
- 50 g žemle
- trochu soľ
- trochu olej
- 500 g chleba
- trochu mletú červenú papriku
- trochu mleté čierne korenie
- trochu cibuľu
- trochu horčicu.
Postup
Krok 1
Mäso pomelieme, pridáme vo vode namočenú a vyžmýkanú a pomletú žemľu, pridáme korenie, soľ, papriku a dobre vymiešame. Z mäsovej hmoty tvoríme tenké placky, ktoré opečieme po oboch stranách. Položíme na krajček chleba, potrieme horčicu a posypeme najemno pokrájanou cibuľou. Namiesto horčice môžeme použiť tatársku omáčku alebo kečup.