Bravčovinky s cibuľou a horčicou na chlebe

2015-12-17

Ingrediencie

  • 500 g bravčového pliecka alebo orezu
  • 50 g žemle
  • trochu soľ
  • trochu olej
  • 500 g chleba
  • trochu mletú červenú papriku
  • trochu mleté čierne korenie
  • trochu cibuľu
  • trochu horčicu.

Postup

Krok 1

Mäso pomelieme, pridáme vo vode namočenú a vyžmýkanú a pomletú žemľu, pridáme korenie, soľ, papriku a dobre vymiešame. Z mäsovej hmoty tvoríme tenké placky, ktoré opečieme po oboch stranách. Položíme na krajček chleba, potrieme horčicu a posypeme najemno pokrájanou cibuľou. Namiesto horčice môžeme použiť tatársku omáčku alebo kečup.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2041
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2042

Podobné recepty:
  • Ríbezľový rôsol

    Ríbezľový rôsol

  • Guľky z jahňaciny a fetou

    Guľky z jahňaciny a fetou

  • Cukina s cestovinou

    Cukina s cestovinou

kuk