Čufty s paradajkovou omáčkou

2016-04-20
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Čas varenia : 30 min.
  • Celkový čas : 45 min.

Popis

Opekané pagáčiky podávame s cestovinou, ryžou či chlebom.

Ingrediencie

  • 500 g 500 g mletého mäsa
  • 1 ks 1 žemľu
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • paradajková omáčka

Postup

Krok 1

K mäsu pridáme vo vode namočenú a vyžmýkanú a pomletú žemľu, pridáme korenie, soľ a dobre vymiešame. Z hmoty vyformujeme 16 guľôčok, ktoré opražíme na tuku. Opražené guľôčky vložíme do paradajkovej omáčky a varíme asi 30 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(5 / 5)

5 1 2637
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

2638

Podobné recepty:
  • Rybie halušky v šampiňónovo syrovej omáčke

    Rybie halušky v šampiňónovo syrovej omáčke

  • Karé plnené kukuricou

    Karé plnené kukuricou

  • Sedmohradská kapusta s kôprom

    Sedmohradská kapusta s kôprom

kuk