Reďkovky na japonský spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g mladých reďkoviek, 2 lyžice oleja, mäsový vývar, sójová omáčka, 1 dl bieleho vína, mleté čierne korenie, Glutasol, 1 lyžička cukru, 4 vajcia.

Postup

Krok 1

Väčšiu polovicu reďkoviek postrúhame na hrubšom strúhadle a opražíme v rozohriatom oleji. Potom ich podlejeme vývarom, pridáme sójovú omáčku a víno, okoreníme mletým čiernym korením, posypeme Glutasolom, osladíme a dusíme tak, aby sa šťava z väčšej časti odparila. Do udusenej zmesi urobíme lyžicou 4 jamky, do ktorých vyklepneme vajcia a necháme ich stuhnúť. Hotové posypeme zvyšnými postrúhanými reďkovkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 826
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

827

Podobné recepty:
  • Zeleninový šalát so šampiňónmi

    Zeleninový šalát so šampiňónmi

  • Ražniči s tofu

    Ražniči s tofu

  • Kyslá zemiaková omáčka

    Kyslá zemiaková omáčka

kuk