Grécka musaka

2018-03-05

Popis

Grécka musaka

Ingrediencie

  • 500 g mletého mäsa
  • 500 g surových zemiakov
  • 500 g paradajok
  • 200 g tvrdého syra
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 lyžička gyrosu
  • 2 ks vajcia
  • 1 ks cibuľu
  • 2,5 dl kyslej smotany
  • 4 strúčik cesnaku
  • olej

Postup

Krok 1

Mleté mäso podusíme na oleji, pridáme prelisovaný cesnak a koreniny. Na vymastený pekáč poukladáme plátky surových zemiakov, na ne navrstvíme podusené mäso, na mäso plátky paradajok a posypeme polovicou strúhaného syra. Navrch poukladáme plátky zemiakov. V kyslej smotane rozmiešame vajcia, vylejeme na zemiaky, posypeme syrom a zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 935
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

936

Podobné recepty:
  • Pralinky z ovsených vločiek

    Pralinky z ovsených vločiek

  • Tekvicový koláč s mandľami

    Tekvicový koláč s mandľami

  • Šípkový pretlak

    Šípkový pretlak