Rýchle plnené kokosky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 bielka, 100 g práškového cukru, 20 g strúhanky, 140 g strúhaného kokosu, ďalších 100 g cukru. Maslový krém: 120 g masla, 50 g cukru, 3 lyžice silnej kávy. Ríbezľový džem, okrúhle piškóty.

Postup

Krok 1

Bielka a cukor vyšľaháme na tuhý sneh. Pridáme cukor zmiešaný so strúhankou. Na plech dáme papier na pečenie a tvoríme naň malé kôpky. Upečieme vo vyhriatej rúre. Maslo vymiešame s cukrom a kávou. Malé okrúhle piškóty potrieme ríbezľovým džemom, na to maslový krém a prilepíme naň hotovú kokosku. Časť piškóty a časť kokosky namočíme do čokolády.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 615
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

616

Podobné recepty:
  • Ivanov Veľkonočný zákusok

    Ivanov Veľkonočný zákusok

  • Čerešňová štrúdľa

    Čerešňová štrúdľa

  • Medové trubičky

    Medové trubičky