Roštenka na paprike

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g hovädzej roštenky, 50 g masti, soľ, mleté čierne korenie, 4 zeleninové papriky, 1 cibuľa, mäsový vývar, 1 lyžica rajčiakového pretlaku, 1 lyžica ovsených vločiek.

Postup

Krok 1

Dobre odležané mäso pokrájame na rezne, naklepeme, okraje narežeme, opražíme v rozohriatej masti z obidvoch strán, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Potom pridáme zeleninové papriky bez jadrovníkov pokrájané na hrubšie rezance a cibuľu pokrájanú nadrobno, podlejeme mäsovým vývarom, v ktorom sme rozmiešali rajčiakový pretlak, prikryjeme a udusíme do mäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame. Keď je mäso takmer mäkké, posypeme ho ovsenými vločkami a dodusíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1399
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1400

Podobné recepty:
  • Plnené cukiny I

    Plnené cukiny I

  • Detviansky rezeň

    Detviansky rezeň

  • Hovädzie na tmavom pive

    Hovädzie na tmavom pive

kuk