Perník z Brezna

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g kryštálového cukru, 1 vajce, 1 dl oleja, 1/2 l vlažného mlieka, 3 lyžice akéhokoľvek džemu, 1 lyžičku mletej škorice, 3 lyžičky kakaa, 400 g hladkej múky, 1 lyžičku sódy bikarbóny, 1 perníkový prášok do pečiva, prípadne nasekané vlašské orechy a hrozienka.

Postup

Krok 1

Cukor vymiešame s vajcom, postupne pridávame olej, vlažné mlieko, džem, mletú škoricu, kakao, hladkú múku, sódu bikarbónu, perníkový prášok do pečiva. Všetko spolu riadne vymiešame. Pečieme pri 150 stupňoch Celzia. Do cesta môžeme pridať nasekané vlašské orechy a hrozienka.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1192
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1193

Podobné recepty:
  • Hruškový závin

    Hruškový závin

  • Cibuľový koláč z lístkového cesta

    Cibuľový koláč z lístkového cesta

  • Hubník

    Hubník

kuk