Perník z Brezna

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g kryštálového cukru, 1 vajce, 1 dl oleja, 1/2 l vlažného mlieka, 3 lyžice akéhokoľvek džemu, 1 lyžičku mletej škorice, 3 lyžičky kakaa, 400 g hladkej múky, 1 lyžičku sódy bikarbóny, 1 perníkový prášok do pečiva, prípadne nasekané vlašské orechy a hrozienka.

Postup

Krok 1

Cukor vymiešame s vajcom, postupne pridávame olej, vlažné mlieko, džem, mletú škoricu, kakao, hladkú múku, sódu bikarbónu, perníkový prášok do pečiva. Všetko spolu riadne vymiešame. Pečieme pri 150 stupňoch Celzia. Do cesta môžeme pridať nasekané vlašské orechy a hrozienka.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 956
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

957

Podobné recepty:
  • Zemiaky zapekané s tofu

    Zemiaky zapekané s tofu

  • Uhorkový šalát

    Uhorkový šalát

  • Jesenné hroznové rezy

    Jesenné hroznové rezy

kuk