Roláda zo zvyškov

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Zvyšky klobásy, údeného mäsa, varené vajcia, uhorky, baranie rohy, čerstvé mleté mäso, žemľu, soľ, korenie, strúhaný syr.

Postup

Krok 1

Mleté mäso pripravíme ako na karbonátky – zmiešaním s namočenou a vyžmýkanou žemľou, soľou a korením. Zvyšky nasekáme na menšie kúsky a zapracujeme do mäsovej masy. Tvarujeme karbonátky, ktoré vypražíme v horúcom tuku. Pri príprave rolády mäsovú masu navrstvíme na alobal, alebo fóliu, navrch dáme zvyšky a zvinieme. Pomocou fólie zvinieme do rolády a upečieme (bez fólie) na pekáči. Pred dopečením posypeme strúhaným syrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 537
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

538

Podobné recepty:
  • Vegetariánska 'slepačia' polievka

    Vegetariánska 'slepačia' polievka

  • Vyprážané ryžové guľky

    Vyprážané ryžové guľky

  • Šunkový šalát

    Šunkový šalát