Zvyšky v aspiku

2016-07-07

Popis

Zvyšky v aspiku - výborná pochúťka na letné posedenia s priateľmi.

Ingrediencie

  • 4 natvrdo uvarené vajcia
  • 4 kyslé uhorky
  • 3 červené papriky
  • 200 g diétnej salámy
  • 1 tatársku omáčku
  • 1 vrecúško želatíny v plátkoch. 1 kocku mäsového bujónu
  • 2 lyžičky zeleninovej koreniacej zmesi.

Postup

Krok 1

Želatínu namočíme do 1 dl studenej vody. 1,5 dl vody necháme zovrieť, pridáme kocku bujónu a zeleninovú koreniacu zmes a odstavíme. Po chvíli pridáme vyžmýkanú želatínu a premiešame. Vajcia, uhorky, papriku a salámu pokrájame zmiešame s tatárskou omáčkou a pripravenou želatínovou vodou. Zmiešame a vylejeme do formy. Necháme v chladničke stuhnúť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 814
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

815

Podobné recepty:
  • Vianočný kapor s orechmi

    Vianočný kapor s orechmi

  • Zasnežené cestoviny

    Zasnežené cestoviny

  • Tuniakova nátierka

    Tuniakova nátierka

kuk