Kung pao á la Jana

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg morčacieho mäsa, 2 jogurty, sójovú omáčku, worcestrovú omáčku, horčicu, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, 3 lyžice škrobovej múčky, 1/2 póru, 1/2 čerstvých šampiňónov, 100 g arašidov, 100 g hrozienok, 150 g šunky, 2 väčšie cibule.

Postup

Krok 1

Marinádu pripravíme z jogurtu, sójovej a worcestrovej omáčky, horčice, soli, zeleninovej koreniacej zmesi a škrobovej múčky. Mäso pokrájame na rezance, vložíme do marinády a necháme odležať asi 12 hodín. Na druhý deň osmažíme na oleji cibuľu, pór, mäso a udusíme do mäkka. Päť minút pred dokončením pridáme pokrájané šampiňóny, na rezance pokrájanú šunku, arašidy, hrozienka. Podávame s ryžou a kompótom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 890
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

891

Podobné recepty:
  • Hubová žemľovka

    Hubová žemľovka

  • Kapor na víne s medom

    Kapor na víne s medom

  • Karfiolová nátierka II

    Karfiolová nátierka II

kuk