Zapekané artičoky

2005-01-23

Ingrediencie

  • 4 artičoky, bešamelovú omáčku, 4 vajcia, 1 lyžicu masla, 0,5 dl sladkej smotany, soľ, mleté čierne korenie, muškátový oriešok, 200 g strúhaného syra.

Postup

Krok 1

Artičoky uvaríme v osolenej do mäkka. Oddelíme lístky a srdiečka. Natvrdo uvarené vajcia pokrájame na kolieska. Do bešamelovej omáčky dáme polovicu strúhaného syra, soľ, korenie, postrúhaný muškátový oriešok a zmiešame to s artičokami a vajciami. Preložíme na pekáč, posypeme strúhaným syrom a zapečieme (10 až 15 minút). Podávame so šalátom z čerstvej zeleniny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 617
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

618

Podobné recepty:
  • Satinského hrianka

    Satinského hrianka

  • Letný šalát s tvarohom

    Letný šalát s tvarohom

  • Vaječná sadlina

    Vaječná sadlina

kuk