Nátierka z hydinovej pečene a olív

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 40 g olivového oleja, 20 g cibule, 0,5 dl červeného vína, 30 g čiernych olív, 60 g hydinovej pečene, rozmarín, mleté biele korenie, 90 g rastlinného masla, soľ.

Postup

Krok 1

Na oleji opražíme pokrájanú cibuľu, podlejeme vínom, pridáme pokrájané olivy a dusíme. Neskôr pridáme pomletú pečeň, rozmarín, korenie a dusíme do odparenia tekutiny. Vychladnutú zmes vymiešame s maslom a dochutíme soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 639
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

640

Podobné recepty:
  • Cibuľové chuťovky k vínu (pivu)

    Cibuľové chuťovky k vínu (pivu)

  • Lístkové taštičky plnené kapustou

    Lístkové taštičky plnené kapustou

  • Huby v octe

    Huby v octe

kuk