Zapečené hrianky s párkami

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 menšie krajce chleba, horčica, 1 menšia cibuľa, 200 g párkov, 100 g údeného syra, kečup, 4 rajčiaky, zelená petržlenová vňať

Postup

Krok 1

Krajce chleba opečieme z obidvoch strán. Opečené krajce z jednej strany natierame horčicou, posypeme cibuľou pokrájanou nadrobno, obložíme uvarenými párkami, posypeme postrúhaným údeným syrom a zapekáme vo vyhriatej rúre 10 minút. Nakoniec roztopený syr pokvapkáme kečupom, hrianky obložíme rajčiakmi a ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou. Podávame horúce.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 718
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

719

Podobné recepty:
  • Špargľová nátierka

    Špargľová nátierka

  • Korenené tuniakove placky

    Korenené tuniakove placky

  • Tekvicová marmeláda

    Tekvicová marmeláda