Grécky cestovinový šalát

2018-03-05

Popis

Grécky cestovinový šalát

Ingrediencie

  • 300 g cestovín fusilli (špirály), alebo fartalle (motýliky), alebo penne (rúrky)
  • 230 g čerstvých mladých špenátových lístkov
  • soľ na varenie cestovín
  • 250 g (košíček) kokteilových rajčín
  • 100 g čiernych olív
  • 200 g syra feta alebo balkánskeho syra nalámaného na väčšie kusy
  • 8 lyžica olivového oleja
  • mleté čierne korenie podľa chuti

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme podľa návodu, 2 minúty pred koncom varu pridáme špenát a dobre zamiešame, cestoviny so špenátom scedíme a necháme odkvapkať. Rajčiny, olivy a syr vysypeme do misy, ochutíme mletým korením a pokvapkáme olivovým olejom, pridáme cestoviny, zmiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1366
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1367

Podobné recepty:
  • Jablkovočokoládová plnka II

    Jablkovočokoládová plnka II

  • Výborný ríbezľový koláč

    Výborný ríbezľový koláč

  • Vyprážaný kapor s cesnakom

    Vyprážaný kapor s cesnakom

kuk