Zeleninová torta

2015-09-29

Ingrediencie

  • 150 g karfiolu, 100 g mrkvy, 50 g petržlenu, 50 g zeleru, 50 g kalerábu, 100 g zeleného hrášku, 3 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, 30 g krupice, tuk a krupica na vymastenie a vysypanie formy.

Postup

Krok 1

Očistený karfiol uvaríme v osolenej vode a rozoberieme na malé ružičky. Ostatnú zeleninu, okrem hrášku, očistíme, uvaríme v osolenej vode a pokrájame na malé kocky. Potom hrášok, karfiol a ostatnú uvarenú zeleninu premiešame s rozšľahanými vajciami, mletým čiernym korením, so soľou a s krupicou. Bábovkovú alebo tortovú , formu vymastíme tukom a vysypeme krupicou, natlačíme do nej pripravenú zmes, vrch prikryjeme alobalom a upečieme vo vyhriatej rúre. Upečenú tortu vyklopíme na misu a ozdobíme čerstvou zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 795
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

796

Podobné recepty:
  • Lunexová polievka

    Lunexová polievka

  • Zemiaky zapečené so syrom

    Zemiaky zapečené so syrom

  • Sójová sekaná

    Sójová sekaná

kuk