Ražničí I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g bravčového karé bez kostí, soľ, mleté čierne korenie, 2 cibule, 100 g údenej slaniny, 250 g zemiakov, tuk na vymastenie pekáča.

Postup

Krok 1

Dobre odležané mäso pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Potom rezne pokrájame na menšie kusy, ktoré pozapichujeme striedavo s kolieskami očistenej cibule a plátkami údenej slaniny na ihlice. Do vymasteného pekáča uložíme očistené zemiaky pokrájané na kolieska, ktoré osolíme a okoreníme mletým čiernym korením, na ne uložíme ražničí, pokvapkáme roztopenou masťou a upečieme. Počas pečenia ražničí obraciame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1397
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1398

Podobné recepty:
  • Bravčové rolády s jablkovo gaštanovou plnkou

    Bravčové rolády s jablkovo gaštanovou plnkou

  • Plnené rezne v alobale

    Plnené rezne v alobale

  • Paradajková omáčka s bravčovým mäsom

    Paradajková omáčka s bravčovým mäsom

kuk